Ik ben Jennifer Eudoxie Rieskin, oprichter van Alphalady Cosmetics en Jenn Eudin Amsterdam.

Ik ben in 2012 met Alphalady Cosmetics begonnen omdat ik geen gezichtsverzorging kon vinden die mijn huid naar mijn tevredenheid verzorgde. Ik was op gegeven moment moe van de vele crèmes die ik uitprobeerde, maar die niet deden wat ze beloofden en waar mijn huid vaker allergische reacties op kreeg.

Na vele merken, dure en minder dure te hebben geprobeerd, besloot ik huidverzorging en de beschikbare plantaardige ingrediënten te gaan bestuderen. Na een intensieve ingrediëntenstudie van vier jaar waarbij ik ook de opleiding schoonheidsspecialist deed, schreef ik de eerste recepten voor een huidverzorgingslijn uit plantenoliën en extracten. Ik presenteerde die aan een laboratorium en na 8 maanden was mijn eerste eigen collectie, Alphalady Cosmetics, een feit. Ik ben zelf natuurlijk mijn beste testimonial. Ik wordt nooit op mijn echte leeftijd (1962) geschat.

Nu maak ik voor meerdere mode en lifestyle bedrijven, op maat gemaakte huidverzorgingsproducten. In de eerste collectie gebruikte ik nog honing, maar nu zijn al mijn producten vegan. In 2020 besloot ik ook tegemoet te komen aan de vraag naar schone make-up en breng ik nu ook vegan make-up op de markt onder de handelsnaam Jenn Eudin.

contactpagina Jenn Eudin vegan make up